Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: БТВВидеокадрите, на които в Бургас младежи разбиват макета

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: БТВВидеокадрите, на които в Бургас младежи разбиват макета
Коментари Харесай

Андрей Рунчев: Мъжът, който разби макета на дете пред пешеходна пътека в Бургас, ще бъде разкрит

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: БТВ

Видеокадрите, на които в Бургас младежи разрушават макета на триизмерна 3D фигура на дете, която е сложена да притегля вниманието на водачите и те да стопират на пешеходна пътека, е много коментиран в обществените мрежи.

От община Бургас разпространиха клип с въпросните младежи, единият които по тъмна доба разрушава с удар макета пред пешеходна пътека в кв. „ Лазур ”.

Служител от общината изрази увереност, че скоро вандалите ще бъдат разкрити.

„ Все още нямаме информация кои са причинителите, само че съм уверен, че те ще бъдат разкрити. Лицата им се виждат добре, изключително на този причинител воин, който, както се вижда на клипа, при захождане и при каратистки удар, неговият другар го снима, с цел да се похвалят очевидно. Случаи, които сме имали и преди, сходни на вандалщина, съвсем 90 % са разкривани, изключително с тези положителни фрагменти, които имаме ”, сподели за „ Тази заран ” по БТВ Андрей Руйчев от Община Бургас.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР